Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, critică jocul fotbaliștilor de la FC Argeș în meciul de astăzi cu FC Viitorul, pierdut de alb-violeți cu 1-0 (aici amănunte despre partidă). Gentea descrie evoluția jucătorilor piteșteni ca „rușinoasă” și avertizează că, matematic, echipa încă nu este salvată de la retrogradare.

„Astăzi am fost de nerecunoscut în duelul pierdut contra celor de la Viitorul! În meci ne-a lipsit în special ambiția! Mi-aș fi dorit mult mai mult de la echipă în repriza secundă, atunci când trebuia să revenim în partidă!

Din fericire, rămânem pe locul secund al play-out-ului. Deci, ne vom juca până la final șansa pentru barajul ce duce în Conference League, o astfel de accedere fiind chiar onorantă pentru o echipă recent promovată. Dar repet că îmi doresc mult mai mult de la alb-violeți: dăruire, respect pentru culorile clubului, respectiv implicare pe măsura eforturilor făcute de administrația locală!

Mai avem de disputat două partide în play-out: contra celor de la Dinamo, respectiv Hermannstadt, iar obiectivul categoric este acela de a câștiga aceste jocuri! Îmi doresc continuitate după partidele ce aduc evoluții bune, nu fluctuații în joc, precum sincopa de astăzi! Să se înțeleagă foarte clar: fără un egal mâine la Voluntari, încă nu suntem salvați de la retrogradare!

Evoluția de azi este rușinoasă, cu o echipă modestă în opinia mea, iar eforturile noastre sunt mult peste evoluția de astăzi a echipei.

Aveți mare grijă, dragi jucători ai lui FC Argeș!!!”, transmite primarul Cristian Gentea.

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *