Începând de miercuri, 15 mai 2024, autobuzele Publitrans vor circula și în Moșoaia (aici amănunte). Proiectul, concretizat acum, este o inițiativă întreprinsă încă din ianuarie 2023 de către consilierii locali USR Mihai Vătafu și Liviu Adelin Ivan și colegul lor de la PMP Flavius Baibarac (aici subiectul pe larg).

Acesta din urmă, care este candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar în Moșoaia, spune că înființarea noilor linii Publitrans reprezintă o victorie a comunității locale, a cetățenilor comunei. Cetățeni care și-au dorit transport modern și civilizat în localitatea lor, spre deosebire de actuala conducere penelistă a Moșoaiei și de actuala majoritate din Consiliul Local, care s-au opus.

„S-a demonstrat încă o dată că o comunitate unită poate învinge orice administrație, indiferent cât de incompetentă și de îndărătnică ar fi aceasta. Din data de 15 mai în comuna Moșoaia vor circula autobuzele Publitrans, chiar dacă actuala conducere a Primăriei și majoritatea din Consiliul Local (PNL + PER) s-au opus cu vehemență.

La cum îi cunoaștem, vor ieși în față acum ca să-și asume meritele. Înainte să facă acest lucru ar trebui să revadă replicile pe care le dădeau pe grupurile cetățenilor din comună atunci când noi, sprijiniți de cetățeni, le aduceam argumente în favoarea introducerii transportului public.

Absolut toți cei care candidează acum din partea PNL (cu puternică infuzie pesedistă) susțineau celebra replică a primarului: „Cât sunt eu primar, NU vor fi autobuze în Moșoaia! La noi în comună oamenii se urcă în mașină și pleacă în oraș!”. Un exemplu mai clar de lipsă de viziune nici că putem da! Îi așteptăm cu fotografiile electorale!

A fost un exercițiu eficient de colaborare între noi și dumneavoastră, cetățenii din Moșoaia, exercițiu care se va repeta de multe ori în următorii 4 ani”, declară Flavius Baibarac (foto), candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Moșoaia.

Orarul de circulație poate fi vizualizat AICI.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei) și publicat de Codunas Paul-Mihail Persoană Fizică Autorizată. Cod unic de identificare mandatar financiar: 21240009.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *