Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş informează contribuabilii vizați că termenul limită pentru declararea şi plata obligaţiilor fiscale în această lună este 21 decembrie.

„Creanțele fiscale administrate de organul fiscal pentru care, potrivit Codului fiscal sau altor legi care le reglementează, scadența și/sau termenul de declarare se împlinesc la 25 decembrie sunt scadente și/sau se declară până la data de 21 decembrie. În situația în care data de 21 decembrie este zi nelucrătoare, creanțele fiscale sunt scadente și/sau se declară până în ultima zi lucrătoare anterioară datei de 21 decembrie”, anunță șefa Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș, Georgeta Aurora Negru (foto).

Calendarul obligațiilor fiscale pentru luna decembrie 2023 este publicat pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, AICI.

Dintre declarațiile fiscale care au termen de depunere data de 21 decembrie 2023 enumerăm:

-formularul 100 Declarație privind obligațiile de plată la bugetul de stat;

-formularul 112 Declarație privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate;

-formularul 300 Decont de taxă pe valoarea adăugată;

-formularul 301 Decont special de taxă pe valoarea adăugată.

„Prin excepție, termenul limită pentru depunerea formularului 390 – Declarația recapitulativă privind livrările/achizițiile/prestările intracomunitare este 27 decembrie 2023, iar pentru depunerea formularului 394, data de 3 ianuarie 2024”, precizează șefa Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *