Sâmbătă, 27 martie 2021, de la ora 18:00, la Cinema „București” va fi proiectat filmul „Eden”, o premieră pentru cinematograful piteștean. Rolurile principale sunt interpretate de Lana Baric, Daan Stuyven, Lorant Bocskor-Sallo și Maja Roberti. Regizor: Agnes Kocsis.

Éva este alergică la o mulțime de substanțe și particule, la poluare, unde radio și câmpuri electrice. Trebuie să trăiască absolut izolată de tot ce o înconjoară. Cea mai mică greșeală o poate ucide. Singurii oameni din preajma ei sunt fratele său și doctorii care experimentează tot felul de tratamente. Într-o zi, Éva primește vizita unui psihiatru, care vrea să afle dacă problema sa este reală sau psihologică. Va fi dragostea salvarea ei?

Filmul a avut premiera în România pe data de 12 martie 2021. Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 21 martie, tot de la ora 18:00, la Cinematograful „București” va fi difuzat filmul „Caravana cinematografică”. Regia îi aparține lui Titus Muntean, în rolul principal jucând Mircea Diaconu.

Într-un sătuc izolat din Transilvania, la începutul anilor ’60, oamenii duc o existență liniștită. Însă liniștea lor va fi spulberată de o caravană cinematografică, adusă de Tavi. Tavi se îndrăgostește de Corina, învățătoarea, și, cel puțin la început, atracția pare să fie reciprocă. Este un film realizat după o nuvelă de Ioan Groșan.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Distribuie
  • Filme în premieră la Cinematograful București

    Sâmbătă, 27 februarie 2021, de la ora 18:00, la Cinematograful de Artă București va fi pro…
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *