Sâmbătă, 6 martie 2021, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul It Happened at the World’s Fair, cu Elvis Presley și Joan O’Brien în rolurile principale, în regia lui Norman Taurog.

„Mike și Danny dețin un avion utilitar folosit în agricultură, dar, pentru că Danny are foarte multe datorii (îi place să parieze și să joace cărți), șeriful i-l confiscă. Încercând să facă rost de bani, fac autostopul până la Târgul Mondial din Seattle. În timp ce Danny încearcă să facă rost de bani jucând poker, Mike are grijă de o fetiță, Sue-Lin, al cărei tată a dispărut”, se arată în descrierea filmului.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 7 martie, tot de la ora 18:00, la Cinematograful „București” va fi redifuzat filmul Pup-o, mă! Regia îi aparține Cameliei Popa, în rolurile principale jucând Constantin Cotimanis, Cosmin Seleși, Cătălina Grama și Alexandru Pop.

Filmul este o comedie: „Uită de flori, bomboane, cadouri scumpe sau orice efort pentru a cuceri persoana iubită! Dacă ți-a picat cu tronc, du-o de Ziua Lânii în comuna Răchițele și pup-o, mă! Se spune că rămâne a ta pe viață și veți duce un trai îmbelșugat și lipsit de griji. Asta este premisa unei comedii de situație, în care urmărim trei ciobani deja trecuți de vârsta însurătorii”.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Reamintim că pe durata filmelor spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *