FC Argeș a câștigat partida cu Universitatea Cluj, disputată în această seară pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, contând pentru etapa a treia a Superligii de fotbal.

După umilința trăită etapa trecută la Sfântu Gheorghe (aici amănunte), FC Argeș și-a luat astăzi revanșa în fața suporterilor săi. Nu a fost ușor, meciul începând cum nu se poate mai prost pentru elevii lui Andrei Prepeliță. Oaspeții au deschis scorul în minutul 4, prin Bălan, iar în minutul 16 au obținut o lovitură de la 11 metri. Din fericire, portarul alb-violeților, Straton, a respins balonul.

Balanța s-a înclinat apoi către FC Argeș: în minutul 40, Universitatea Cluj a rămas în 10 jucători, Florin Ilie primind direct cartonaș roșu și fiind eliminat de pe teren după o intrare dură. Trei minute mai târziu, piteștenii au egalat, prin Ișfan. Așa s-a încheiat prima repriză, o repriză în care VAR-ul a fost des folosit pentru clarificarea fazelor decisive.

Același Ișfan, la puțin timp după debutul reprizei secunde, în minutul 46, a adus FC Argeș în avantaj: 2-1.

În minutul 53, alb-violeții și-au securizat cele trei puncte: a marcat pentru 3-1 Garita, pe contraatac, după o pasă decisivă a aceluiași Ișfan.

FC Argeș va juca în etapa următoare în deplasare cu Rapid București. Meciul se va disputa sâmbătă, 6 august, cu începere de la ora 21:45.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.