FC Argeș a pierdut fără drept de apel, în deplasare, în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul, contând pentru etapa a doua a Superligii de fotbal și încheiat cu puțin timp în urmă, a fost câștigat de gazde cu 4-0 (0-0).

Golurile au fost marcate de Matei (minutul 48, din penalty – dictat pentru un henț în careu făcut de Cestor), Mitrea (minutul 60), Ștefănescu (minutul 63) și Golofca (minutul 80).

La sfârșitul primei reprize, Dorian Bertrand a avut o ocazie uriașă, ratând din șase metri (singur, față în față cu portarul oaspeților) deschiderea scorului pentru FC Argeș. Amintim că în prima etapă același Bertrand a fost autorul dublei care le-a adus elevilor lui Andrei Prepeliță o binemeritată victorie, pe teren propriu, cu UTA Arad (2-0).

După rezultatul și jocul bun cu UTA, eșecul de astăzi este un duș rece pentru alb-violeți și o surpriză neplăcută pentru suporterii lui FC Argeș.

Precizăm că partida de la Sf. Gheorghe, desfășurată pe o temperatură de 30 de grade, nu a beneficiat de arbitraj video (VAR).

În următoarea etapă, vineri, 29 iulie, de la ora 18:30, FC Argeș va juca pe stadionul „Nicolae Dobrin” cu Universitatea Cluj. (Sursă foto: Facebook Sepsi OSK)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.