Update, ora 22:30

Barajul pentru menținerea/promovarea în Superligă se va disputa în dublă manșă, zilele exacte urmând să fie stabilite (turul, la sfârșitul lunii mai, iar returul, la începutul lui iunie) .

Luni, 22 mai, de la ora 12:00, FRF va trage la sorți ordinea disputării jocurilor de baraj.

Update, ora 22:00

S-a încheiat meciul de pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești: 3-0 pentru FC Argeș. Au marcat Tofan (în minutul 27), Jobelo (în minutul 86) și Jakolis (în minutul 90+3). Urmează barajul pentru supraviețuirea în Superligă, cu Dinamo sau Oțelul Galați. Adversara lui FC Argeș va fi decisă în urma rezultatelor de duminică din ultima etapă a Ligii a II-a.

În celălalt baraj pentru menținerea/promovarea în Superligă vor juca UTA Arad și Gloria Buzău.

Știrea inițială, ora 21:57

FC Argeș a evitat în această seară, în ultima etapă din play-out-ul Superligii de fotbal, retrogradarea directă în Liga secundă. A bătut la Pitești pe Petrolul Ploiești (scorul este 3-0 cu 3 minute înainte de final), în timp ce Chindia nu a reușit decât un rezultat de egalitate, 2-2, la Târgoviște, cu FC Voluntari (partida de la Târgoviște s-a terminat).

FC Argeș a încheiat play-out-ul cu 24 de puncte, cu un punct peste târgovișteni. Piteștenii vor juca barajul cu echipa de ligă secundă pentru menținerea în Superligă, iar Chindia Târgoviște și CS Mioveni au retrogradat direct.

Pentru elevii lui Bogdan Argeș Vintilă astrele s-au aliniat în această seară. În primul rând rezultatul de la Târgoviște, dar și șansele din partida cu Petrolul (oaspeții au avut ocazii mari de gol, un gol anulat, la 1-0 pentru FC Argeș, pentru offside după consultarea VAR-ului și doi jucători eliminați, ambii pentru faulturi dure – Moldeanu în minutul 60 și Irobiso în minutul 72).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *