Vineri, 19 mai, în jurul orei 12:00, polițiștii de la Secția 4 din Pitești au fost sesizați de un bărbat de 34 de ani cu privire la faptul că a uitat într-un autobuz Publitrans o borsetă care conținea mai multe bunuri și bani, printre care 6.500 de euro, 5.000 de lire sterline, 10.000 de lei și bijuterii din aur în cantitate de aproximativ 70-80 de grame.

Bărbatul nu a putut oferi detalii referitoare la numărul de înmatriculare sau linia mijlocului de transport în comun cu care a călătorit.

Polițiștii de investigații criminale de la Secția 4 au făcut verificări pentru identificarea autobuzului și a persoanei care și-ar fi însușit borseta. În jurul orei 18:00, una dintre persoanele invitate la sediul Poliției pe parcursul cercetărilor, un bărbat de 48 de ani din Bascov, le-a predat polițiștilor borseta, cu întreg conținutul său. Este cel care a găsit-o în autobuz și, de teama legii, a adus-o cu el la Poliție. Bunurile i-au fost restituite persoanei vătămate.

Din punct de vedere legal, însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane și nepredarea lui către autorități în termen de 10 zile constituie infracțiune. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *