S-a încheiat, cu puțin timp în urmă, partida CS Mioveni-FC Argeș, contând pentru runda a șasea a play-out-ului Superligii de fotbal.

Derby-ul județean a fost câștigat de piteșteni cu 2-0, prin reușitele lui Calcan (în minutul 7) și Garita (în minutul 66), acesta din urmă fiind recent reprimit în lot după ce a fost exclus din motive disciplinare. Gazdele au înscris prin Antal (în minutul 70), dar, după consultarea VAR, golul a fost anulat pentru offside.

Grație victoriei de astăzi, FC Argeș părăsește locurile direct retrogradabile, depășind-o în clasament, cel puțin provizoriu, pe UTA Arad, echipă cu care se va confrunta în următoarea etapă. Elevii lui Bogdan Argeș Vintilă au acumulat 20 de puncte, cu două puncte peste arădeni (UTA va întâlni în această etapă, pe teren propriu, pe FC Hermannstadt). FC Argeș-UTA se va juca pe 8 mai, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, de la ora 16:30.

CS Mioveni rămâne pe ultimul loc, cu doar 11 puncte, fiind ca și retrogradată. Amintim că zilele trecute Nicolae Dică a plecat de la CS Mioveni, cele două părți ajungând la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului pentru funcția de antrenor principal (aici amănunte).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *