S-a încheiat cu puțin timp în urmă, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, FC Argeș-Sepsi Sf. Gheorghe, meci din etapa cu numărul 17 a Superligii de fotbal. Piteștenii au suferit un eșec usturător: 0-5 (0-2), după o evoluție nu foarte slabă, ci de-a dreptul lamentabilă. Elevii lui Marius Croitoru nu au jucat absolut nimic.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 28, din penalty. Iasmin Latovlevici a comis prostește un fault în careu, iar lovitura de pedeapsă a fost transformată de Cosmin Matei. Nervos, Marius Croitoru a răbufnit și l-a scos imediat din teren pe veteranul Latovlevici, înlocuindu-l cu Crețu.

Al doilea gol a fost tot din penalty, în minutul 37, autor fiind același Cosmin Matei.

În repriza a doua, elevii lui Cristiano Bergodi au mai înscris prin Rondon, în minutul 52, Safranko, în minutul 68, și Tudorie, în minutul 89.

Este o înfrângere rușinoasă, umilitoare, nu doar prin proporțiile scorului, ci și prin evoluția sub orice critică a așa-zișilor fotbaliști de la FC Argeș. Simbolic, o înfrângere cu atât mai dureroasă pentru suporterii alb-violeți cu cât survine într-un moment în care clubul celebra 50 de ani de la victoria istorică (2-1) din Cupa Campionilor Europeni în fața lui Real Madrid.

Nimeni nu mai are speranțe de la actuala formulă „fotbalistică” de la FC Argeș. Toată suflarea alb-violetă așteaptă marea „curățenie” de iarnă promisă la echipă de noul antrenor principal Marius Croitoru: să plece măscăricii și să vină fotbaliștii!

FC Argeș va juca în următoarea etapă în deplasare, cu Universitatea Cluj, pe 14 noiembrie, de la ora 18:00.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *