FC Argeș are un nou antrenor: Marius Croitoru. Clubul piteștean și Marius Croitoru au ajuns la un acord pentru postul de antrenor principal al echipei din Trivale.

Tehnicianul, în vârstă de 42 de ani, va fi prezentat oficial joi, 27 octombrie 2022, într-o conferință de presă care se va desfășura, de la ora 11:00, în sala de ședințe a Primăriei Pitești.

Totodată, FC Argeș anunță că a reziliat pe cale amiabilă contractul cu fostul antrenor principal Andrei Prepeliță: „Clubul nostru a ajuns la un acord pentru rezilierea contractelor pe cale amiabilă cu antrenorul Andrei Prepeliță și preparatorul fizic George Neagu.

FC Argeș le mulțumește pentru munca depusă în perioada petrecută la Pitești și momentele frumoase trăite alături de echipă și le dorește mult succes la următoarele provocări”.

Amintim că luni seara conducerea clubului FC Argeș a decis schimbarea lui Andrei Prepeliță de pe banca tehnică a echipei alb-violete. Au fost invocate rezultatele slabe și indisciplina de la echipă (aici subiectul pe larg).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *