Biroul Județean al USR va decide în perioada următoare persoana din partid care va ocupa funcția de prefect al județului Argeș. Favorită să preia postul de prefect este executorul judecătoresc Emilia Mateescu, după cum Pitești 24 v-a informat în premieră încă de la începutul lunii trecute.

Mateescu face parte din Biroul Județean al USR Argeș și a candidat, fără succes, la alegerile din decembrie 2020, pentru Camera Deputaților.

“Am crescut în comuna Vlădești, am studiat 5 ani în Câmpulung Muscel și, din anul 2002, locuiesc în Pitești.

Am absolvit studii juridice și de administrație publică. O perioadă am lucrat în învățământ. După absolvirea facultății, am dobândit experiență în mai multe profesii juridice.

M-am hotărât să mă implic activ în politică în urma participării la evenimentele generate de Ordonanța 13. Atunci am ieșit în stradă și am protestat împotriva corupției.

Am decis să mă înscriu în USR și să fac tot ce ține de mine pentru a contribui la înfăptuirea justiției independente, la construirea unui sistem de sănătate adaptat nevoilor oamenilor, la edificarea infrastructurii rutiere atât de necesară, la realizarea unui sistem educațional modern”, scrie Emilia Mateescu (37 de ani, divorțată) într-o scurtă prezentare pe care și-o face pe site-ul USR Argeș.

În urma negocierilor de aseară de la București dintre liderii formațiunilor politice din coaliția de guvernare, USR va prelua funcția de prefect al județului Argeș (amănunte aici).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *