Update

După soluționarea contestațiilor, s-a înregistrat încă o medie de 10. Cea de a patra medie de 10 a fost obținută de Daria Salome Dincu, de la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești.

Rata de promovare finală la nivelul județului Argeș a fost de 76,15%. Sub cea de anul trecut, când procentul de promovare s-a ridicat la 77,50%.

Știrea inițială

Cu puțin timp în urmă, au fost date publicității rezultatele Evaluării Naționale 2024. În județul Argeș, înainte de soluționarea eventualelor contestații, există doar 3 medii generale (cumulat, la proba de limba și literatura română și, respectiv, matematică) de 10.

Toate cele 3 medii de 10 sunt de la aceeași școală: „Tudor Vladimirescu” din Pitești. Cele 3 medii generale de 10 au fost obținute de elevele Maria Evelina Dinu, Lavinia Georgiana Gingu și Maria Ilinca Năstasie.

Procentul de promovare în județul Argeș, înainte de soluționarea contestațiilor, este de 76,066%, potrivit Inspectoratului Școlar.

AICI REZULTATELE COMPLETE DIN JUDEȚUL ARGEȘ

Amintim că anul trecut numărul mediilor generale de 10 la Evaluarea Națională a fost în județul Argeș de 19 înainte de contestații și a urcat la 21 după rezolvarea contestațiilor – aici amănunte.

La nivelul întregii țări, în acest, 2024, înainte de contestații, s-au înregistrat numai 65 de medii generale de 10.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *