Primăria Mioveni invită conducerile tuturor unităților de învățământ din oraș – creșe, grădinițe, școli și licee – la Consiliul Consultativ pe probleme de învățământ. Ședința va avea loc miercuri, 3 februarie 2021, de la ora 09:30, la Centrul Cultural Mioveni.

Vor participa reprezentanții administrației locale, directorii unităților de învățământ din Mioveni, contabilii și administratorii creșelor.

„Subiectele aflate pe ordinea de zi se referă la asigurarea condițiilor optime pentru desfășurarea activității în unitățile de învățământ din oraș în semestrul al doilea în contextul pandemiei, la bugetul de venituri și cheltuieli destinat învățământului în anul 2021, precum și la gestionarea eficientă a resuserselor financiare ale școlilor. În încheiere va fi prezentat un proiect educațional care vizează preșcolarii și elevii grupei pregătitoare”, informează Primăria Mioveni.

Majoritatea școlilor din România ar urma să fie redeschise pe 8 februarie 2021. Autoritățile de la București vor lua decizia finală mâine, 2 februarie (subiectul pe larg).

Distribuie
  • Scumpire majoră în Mioveni

    Tarifele în Mioveni la apă și canalizare vor fi majorate substanțial, de la 1 octombrie 20…
  • Argeș | 3 zile de târg

    Mioveniul va găzdui o nouă ediție a Târgului Meșterilor Populari – Sărbătoarea Recol…
  • Nereguli în școli din Argeș

    Inspectorii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș au verificat până acum 10 școli, 16 …
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *