Au fost semnate contractele de extindere a rețelei de gaze naturale pe trei străzi din Pitești. Primarul Cristian Gentea a semnat astăzi două contracte de proiectare și execuție de lucrări pentru extinderea rețelei de gaze naturale pe trei străzi din municipiu.

Primul contract este pentru extinderea rețelei de gaze pe tronsonul II al străzii Nicolae Iorga și a fost încheiat cu firma piteșteană SC ROCIP INSTAL SRL. Durata de execuție a contractului este de 8 luni (3 luni pentru proiectul tehnic și 5 luni pentru lucrări). Valoarea contractului: 140.634,50 de lei cu TVA.

„Lucrările presupun montarea unei noi conducte de gaze naturale, executată din tubulatură PE 100/SDR 11, Dn 90 mm, pe partea dreaptă a străzii, la 1,5 metri față de canalizarea menajeră, la -0,9 metri măsurați de la cota teren la generatoarea superioară a conductei”, informează Primăria Pitești.

Cel de al doilea contract este pentru extinderea rețelei de gaze pe Aleea Stadionului și strada Narciselor. Lucrările vor fi realizate tot de SC ROCIP INSTAL SRL. Durata de execuție este aceeași ca în cazul primului contract. Valoarea contractului: 524.272,70 de lei cu TVA.

„Lucrările constau în montarea a două noi conducte, astfel:

-pe Aleea Stadionului, o conductă în lungime de 802 metri, executată din tubulatură PE 100/SDR 11, Dn 125 mm, montată pe partea stângă a străzii, în carosabilul asfaltat, la 0,5 metri față de șanțurile betonate realizate pentru scurgerea apei pluviale, la -0,9 metri măsurați de la cota teren la generatoarea superioară a conductei;

-pe strada Narciselor, o conductă din polietilenă PE 100, Dn 90 mm, montată pe partea dreaptă a străzii, în carosabilul pietruit, la 0,5 metri față de marginea ei, la -0,9 m măsurați de la cota teren la generatoarea superioară a conductei.

Traseul acestor conducte va fi subteran”, precizează Primăria Pitești.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *