„Omul acesta ar trebui zburat imediat din funcție!”, spune deputatul USR Ionuț Moșteanu referindu-se la Adrian Câciu, actualul ministru al Finanțelor Publice, susținut politic de PSD.

Parlamentarul USR de Argeș reacționează astfel după ce s-a aflat că, în urmă cu un an și jumătate, înainte de a fi numit ministru, Câciu susținea, jignitor, că 90% dintre antreprenorii din România sunt antreprenori-babuini (aici subiectul pe larg).

„Așa gândește ministrul Finanțelor despre mediul de afaceri din România! Omul acesta ar trebui zburat imediat din funcție! Nu poți să spui despre oamenii care țin în spate economia că sunt antreprenori babuini! Iar apoi mai vii și cu noi taxe, pentru a-i face pe mulți să își închidă firmele.

Sper ca inclusiv domnul Marcel Ciolacu, care a lucrat în viața lui doar la stat, să înțeleagă că România nu mai poate continua cu Adrian Câciu. Ce încredere pot avea antreprenorii în acest ministru? Ce încredere poate avea mediul de afaceri din România în Guvernul PSD-PNL, care, în plină criză a prețurilor, alege să crească taxele? Niciunde în Europa nu se întâmplă asta.

USR este singurul partid care respectă antreprenoriatul și îl susține”, spune Ionuț Moșteanu.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.