Scriam în articolele mele anterioare despre cum este „C-așa-i în tenis” și atrăgeam atenția că, în România, dacă ai ceva sau pe cineva să reclami că face un abuz și o faci la forul superior, acel superior trimite spre rezolvare celui care este reclamat (!), adică… ca la tenis (cacofonie voită).

În fine. La fel se face și când e vorba de furnizorii de energie electrică și de gaze.

Autoritățile spun că în cazul în care nu ești mulțumit de facturile primite sau consideri să ți s-a făcut un abuz, trebuie să reclami la ANRE. Este singura instituție care te poate ajuta. Pe bune? Cum mă poate ajuta, când tu faci sesizarea și ei o trimit la cel pe care-l reclami? Aud domnilor de la ANRE? Cum vine asta? Noi sesizăm ceva, iar voi trimiteți spre rezolvare la cel care mă fură, nu?

Eu cred că ar fi bine ca, pe lângă registrele de pedofili și agresori sexuali, să se înființeze și un registru al agresorilor psihici. Ca să știm și noi de cine să ne ferim. Și în primele pagini ar trebui să fie trecuți cei din conducerea ANRE, pentru că în activitatea lor ne fac mai mult rău decât bine.

Așa că, domnilor, dacă nu doriți să ajungeți într-un asemenea registru, dați-vă demisia și lăsați-i pe alții care sunt în stare să-și asume responsabilitatea și nu să o paseze către cei pe care oricum nu-i interesează de noi, ci doar de profit! Apucați-vă de tenis, pentru că, după cum văd eu, vă pricepeți la fel de bine ca Simona Halep să dați mingea în terenul celuilalt, înscriind fără rușine AS după AS. Și vă asigur, domnilor, că veți câștiga și mai mulți bani!

Dar nu uitați că și tenisul are o minge de meci! Iar mingea aia s-ar putea să fie a noastră, pentru că până la urmă noi avem voturile și noi vom decide cine câștigă!

Demisia, domnilor de la ANRE! Este singura modalitate prin care mă puteți convinge că nu am dreptate!

Și dacă vă trebuie un caz concret, aștept să mă contactați, pentru că eu sunt unul dintre ele: nr. reclamație 80569 din data de 29.04.2022 sau 87683 din data de 13.05.2022. Și ca mine, sunt sigur, sunt mii.

Dar știți ce, ia mai bine desființați ANRE! La ce ne trebuie o instituție cu salariați foarte bine plătiți care nu fac altceva decât să joace tenis cu jalbele noastre? Asta putem face și noi, să trimitem reclamația la furnizor și să nu mai existe intermediarul ANRE care s-o facă în locul nostru. Și asta și pe bani foarte mulți. Cred că ar fi mai bine, în condițiile actuale, să dispară, pentru că s-ar face și o economie importantă la buget.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Gabriel Cazan
Mai multe în Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *