Update, ora 15:50

Poliția Argeș: „În urma probatoriului administrat de procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie sub forma omorului.

După parcurgerea etapelor procesuale, în cursul nopții de 1 spre 2 iulie, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, a unui bărbat de 40 de ani, fiu al victimei.

În cursul zilei de astăzi, 2 iulie, bărbatul reținut a fost prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar Tribunalul Argeș a dispus față de acesta arestarea preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat”. 

Update, ora 11:20

Criminalul, care are 40 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore. Cel mai probabil, urmează să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Știrea inițială, ora 09:35

„În seara zilei de 1 iulie 2024, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la o stare conflictuală pe raza comunei Dârmănești, în urma căreia tatăl ar fi fost lovit de fiul acestuia.

La fața locului au fost direcționați polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, precum și un echipaj medical.

Din păcate, bărbatul, de 60 de ani, care prezenta leziuni, a fost declarat decedat.

Până la sosirea polițiștilor, persoana bănuită a fugit înspre zona împădurită din apropierea locuinței. Polițiștii care au intervenit au scotocit zona, totodată fiind direcționate către locul evenimentului mai multe patrule ale Poliției Municipiului Câmpulung. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au reușit să îl identifice pe bărbatul bănuit de săvârșirea agresiunii la o construcție situată la aproximativ un kilometru de locul faptei.

În continuare, la fața locului s-a deplasat un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, care, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, desfășoară cercetări pentru clarificarea situației de fapt, administrarea de probatoriu și luarea măsurilor legale care se impun”, informează Poliția Argeș.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *