5 elevi au fost eliminați astăzi în județul Argeș de la proba scrisă obligatorie a profilului a examenului național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024. Toți 5 au fost prinși cu telefoanele asupra lor, lucru interzis.

Cei 5 au fost eliminați din următoarele centre de examen: Liceul Tehnologic Auto Câmpulung (1 elev, serie anterioară), Colegiul Tehnic „Costin D.Nenițescu” Pitești (1 elev, serie anterioară), Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” Mioveni (2 elevi, serii anterioare) și Liceul Tehnologic „Dacia” Pitești (1 elev, serie curentă).

Amintim că și la prima probă scrisă a Bacalaureatului (limba și literatura română) în județul Argeș au existat cazuri de elevi eliminați – aici amănunte.

Dintre cei 4.154 de elevi înscriși în Argeș la proba obligatorie a profilului, au absentat 73.

Joi, 4 iulie, urmează proba la alegere a profilului și specializării.

Rezultatele inițiale vor fi afișate pe 8 iulie 2024, până la ora 12:00. Contestațiile vor putea fi depuse tot pe 8 iulie, în intervalul orar 12:00-18:00.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *