Reprezentanți ai Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București au venit astăzi în Pitești, la Prefectură și Primărie.

La Prefectură, Rebecca Molinoff, ofițer politic la Ambasada SUA, a fost informată de prefectul Radu Perianu despre prioritățile instituției: siguranța școlară, prevenirea traficului de persoane și a traficului de droguri și prevenția pe linie medicală.

„Îmi doresc o creștere a gradului de încredere al oamenilor în toate instituțiile statului și, în special, în Instituția Prefectului. A fost primul lucru pe care l-am transmis delegației Ambasadei SUA în România și faptul că ne dorim sfaturi legate de ce putem adăuga la activitatea noastră pentru a ne îndeplini acest obiectiv”, spune prefectul Radu Perianu.

La Primăria Pitești, Molinoff a fost interesată să afle mai multe despre modul în care se aplică legislația în vigoare și despre provocările curente din administrația locală. Reprezentanții administrației locale au cerut investiții americane în Pitești și în zona metropolitană, investiții care să controbuie la dezvoltarea economică a municipiului și la crearea de noi locuri de muncă.

Amintim că luna trecută și-a început oficial mandatul noul ambasador al SUA la București, doamna Kathleen Ann Kavalec. Vizita de astăzi în Pitești a reprezentanților Ambasadei SUA face parte dintr-o serie de întâlniri în țară cu liderii administrațiilor locale pentru cunoașterea mai exactă de către noul ambasador, la „firul ierbii”, a realităților românești.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *