Update, 30 martie 2023, ora 20:50

Comisia pentru sistematizarea circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești a analizat astăzi solicitările Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești pentru înființarea celor două noi stații de autobuz.

Cererea pentru o nouă stație Publitrans pe bulevardul I.C. Brătianu în fața sediului First Bank pentru linia 4 Pitești-Ștefănești a fost respinsă, primind aviz negativ.

În schimb, Comisia a dat aviz favorabil pentru o nouă stație de autobuz pentru linia 6 Pitești-Ștefănești. Dar nu pentru locul solicitat inițial (pe strada Ion Câmpineanu în dreptul parcării de la biserică, după stația de taxi), ci pe strada Gr. Constantin Cristescu. Data de la care va deveni funcțională noua stație de autobuz urmează să fie anunțată de municipalitate.

Știrea inițială, 29 martie 2023, ora 22:10

Două noi stații de autobuz pentru călătorii Publitrans care circulă spre orașul Ștefănești ar urma să fie înființate în municipiul Pitești.

Una dintre stații ar putea fi amplasată pe bulevardul I.C. Brătianu în fața sediului First Bank. Viitoarea nouă stație de călători ar deservi linia 4 Pitești-Ștefănești.

Cealaltă stație de autobuz ar urma să fie înființată pe strada Ion Câmpineanu în dreptul parcării de la biserică (după stația de taxi) și ar deservi linia 6 Pitești-Ștefănești.

Pentru înființarea ambelor stații, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești a cerut aviz în acest sens Comisiei pentru sistematizarea circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești. Comisia se va pronunța în ședința sa de mâine, 30 martie 2023.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *