Un șofer Bolt a trăit clipe de groază ieri în Pitești. A fost amenințat de un client, în mașină, cu un cuțit. Din fericire, șoferul a reușit să scape și a cerut ajutor Poliției. Clientul a fost reținut.

Aseară târziu, în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, în mod direct, de către un șofer care efectua transport public de persoane prin intermediul unei aplicații de profil (Bolt) cu privire la faptul că a fost amenințat cu un cuțit de un client pe care îl transporta de pe bulevardul Nicolae Bălcescu (zona Nord) spre cartierul Războieni.

În dreptul sediului Poliției Municipiului Pitești, șoferul amenințat a reușit să iasă din autoturism și a fugit în curtea Poliției, cerând ajutor.

Agresorul, un individ în vârstă de 41 de ani din Pitești, cunoscut cu antecedente penale, a fost imobilizat de polițiști și dus la audieri. Individul l-a amenințat pe șoferul Bolt pur și simplu din senin, fiind băut.

După administrarea probatoriului, agresorul a fost reținut de polițiștii Secției 3, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive împotriva lui. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *