Președintele USR, Cătălin Drulă, îl critică dur pe premierul Marcel Ciolacu după ce acesta l-a demis pe Mihai Dodu de la șefia Secretariatului de stat pentru revoluționari. Dodu este cel care i-a respins lui Ciolacu solicitarea nerușinată de a fi declarat luptător cu rol determinant în Revoluția din decembrie 1989.

„Marcel Ciolacu este un impostor! Un revoluționar de carton care mânjește memoria luptătorilor din 1989 pentru libertate în schimbul unor bani și terenuri din partea statului.

Nu există nicio dovadă a vreunei fapte de vitejie a premierului Ciolacu la Revoluție. La această concluzie a ajuns și Secretariatul pentru revoluționari, condus la acea dată de Mihai Dodu, care i-a respins cererea de a fi declarat luptător cu rol determinat la Revoluție.

Ce a urmat după decizie? Mai întâi, Ciolacu a încercat intimidarea lui Mihai Dodu, iar acum l-a demis din funcție.

Își apără impostura într-un stil mafiot. Îi execută din funcție pe toți cei care nu închid ochii! În locul oamenilor demni sunt aduși apropiații de partid veniți să execute ordinele”, acuză liderul USR, Cătălin Drulă.

Mihai Dodu fusese numit la conducerea Secretariatului de stat pentru revoluţionari de către fostul premier Nicolae Ciucă.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *