Joi, 28 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și polițiștii de la Secția 4 din Pitești, însoțiți de un criminalist, au făcut controale pe raza lor de competență pe linia vânzării de articole pirotehnice.

În parcarea hipermarketului Carrefour Pitești (Bradu), polițiștii au prins o femeie în vârstă de 41 de ani din Pitești care comercializa articole pirotehnice destinate a fi utilizate exclusiv de către pirotehnicieni. A fost vorba despre circa 150 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile F2, F3 și F4, pe care polițiștii le-au ridicat pentru continuarea cercetărilor.

Fiind considerată infracțiune, fapta i-a adus femeii un dosar penal. Pedeapsa prevăzută de lege în astfel de situații este închisoare de la trei luni la un an.

„De asemenea, s-a constatat că femeia deținea în vederea uzului propriu aproximativ 50 de kilograme de articole pirotehnice din categoria F2, motiv pentru care a fost amendată cu 5.000 de lei, dispunându-se confiscarea articolelor pirotehnice în cauză”, potrivit Insperctoratului de Poliție Județean Argeș. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *