Update, ora 20:25

Spitalul Județean reacționează și vine cu lămuriri cu privire la acest caz.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public în urma unui comunicat emis de Poliția Locală Pitești, interpretat eronat din cauza datelor incomplete și comentat greșit de cititori, formulăm următoarele precizări:

Pacientul la care se face referire a fost adus la SJU Pitești în data de 23 noiembrie cu un echipaj al SAJ (n.r. – Serviciul de Ambulanță Județean), unde a fost investigat corespunzător. Prezenta leziuni minore la nivelul feței, ca urmare a precipitării de la același nivel din cauza consumului excesiv de alcool. În această dimineață, în urma rezultatelor, a fost externat.

După doar câteva ore a fost adus, din nou, la Unitatea de Primiri Urgențe, cu un echipaj SMURD, din aceeași cauză: consumul excesiv de alcool. Pacientul se află la investigații.

Apreciem că informațiile prezentate în spațiul public sunt incomplete și pun în umbră eforturile cadrelor medicale. Pentru o mai bună și corectă informare a opiniei publice, vă stăm la dispoziție, ca de fiecare dată”, informează Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Pitești.

Știrea inițială, ora 11:45

Astăzi, în jurul orei 10:45, o patrulă a Poliției Locale Pitești a găsit un bărbat căzut pe spațiul verde, pe strada Exercițiu, în zona Școlii Gimnaziale nr. 2 „Ion Minulescu”. Bărbatul are 67 de ani și este din Pitești.

Potrivit Poliției Locale, care ne furnizează informația, bărbatul ieșise de puțin timp de la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean: „Se pare că tocmai părăsise UPU în dimineața zilei de azi, ca urmare a unor traumatisme suferite la cap și brațul stâng”.

Polițiștii locali care l-au găsit pe bărbat au chemat, prin 112, un echipaj medical, care l-a transportat cu o ambulanță SMURD din nou la spital pentru îngrijiri.

Încă nu se știe ce i-a provocat bărbatului starea de rău.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *