Update, ora 20:10

Bărbatul din Călinești dat dispărut s-a întors acasă. „Bărbatul a revenit la domiciliu. Pe perioada plecării, nu a fost victima vreunei infracțiuni”, informează IPJ Argeș. A fost plecat în județul Dîmbovița, la niște prieteni.

Știrea inițială, ora 14:40

Un argeșean a fost dat dispărut și este căutat de familie și polițiștii din Topoloveni și Călinești. Vasile Haica, de 58 de ani, a plecat de acasă (satul Valea Corbului, comuna Călinești) pe 1 noiembrie 2023 și de atunci nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: 1,75 m înălțime, aproximativ 90 de kg, păr scurt și cărunt, ochi căprui. Vestimentația la momentul plecării: geacă neagră din piele, pantaloni albaștri de blugi, încălțăminte neagră și pălărie de culoare închisă.

Cei care pot oferi informații care să ajute la găsirea bărbatului din Călinești sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, la numărul de telefon 0248.666.550.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *