Un nou magazin Penny Market va fi construit în municipiul Curtea de Argeș, pe strada Eroilor, nr. 24-30.

Viitorul supermarket va fi amplasat pe un teren de 6.976 de mp. Suprafața totală a rezultat din alipirea a șase terenuri pe care investitorul, SC Rewe Projektentwicklung Romania SRL (Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov), le-a cumpărat anul trecut de la persoane particulare.

O parte din suprafață este virană, în timp ce o alta este ocupată cu livezi, fânețe și curți construcții. Toate acestea vor fi dezafectate, pentru a face loc noului magazin Penny Market.

Investitorul a realizat Planul Urbanistic Zonal pentru schimbarea destinației, pentru “operațiuni cadastrale, desființare construcții existente și construire magazin Penny Market, cu carmangerie, accese auto și pietonale, trotuare, reclame pe fațadă și în parcare, pilon publicitar, post trafo, împrejmuire, branșamente la utilități, organizare de șantier”.  

“Zona care a generat PUZ este situată în centrul insulei cuprinse între strada Eroilor (DN 7C) la est, strada Voievozilor la sud, strada Țepeș Vodă la nord și albia naturală a Argeșului la vest”, se precizează în documentație.

Magazinul ca atare va avea 1.473 de mp, cu regim de înălțime parter, cu minimum 80 de locuri de parcare și spații verzi pe cel puțin 20% din suprafața totală a terenului de 6.976 de mp.

Proiectul a primit certificat de urbanism și aviz de oportunitate de la Primăria Curtea de Argeș, aflându-se acum în stadiul obținerii avizului de mediu.

Amintim că și în orașul Topoloveni va fi construit un nou Penny Market (aici amănunte). (Foto principal: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *