Poliţiştii de investigaţii criminale din Curtea de Argeş au continuat cercetările într-un dosar penal de proxenetism, înşelăciune, fals, uz de fals şi loviri sau alte violenţe şi au reţinut un bărbat de 26 de ani din acelaşi municipiu.

Potrivit Biroului de presă al Poliției Județene, începând din anul 2017 și până în prezent, individul ar fi determinat mai multe persoane să practice prostituţia în ţări din Europa, ca de exemplu Austria și Germania, „înlesnind această îndeletnicire prin facilitarea şederii în aceste ţări şi prin promisiuni de acordare de protecţie”.

De asemenea, conform sursei citate, bărbatul ar fi falsificat pe un contract de vânzare-cumpărare semnătura proprietarei unui autoturism, iar ulterior ar fi înstrăinat mașina, cauzând un prejudiciu de aproximativ 25.000 de euro.

Pentru administrarea probatoriului, a fost efectuată o percheziție domiciliară, „ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe sisteme de calcul, suporți de memorie și înscrisuri cu valoare probatorie”.

După administrarea probatoriului, bărbatul din Curtea de Argeș a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, care a dispus cercetarea lui sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *