Filarmonica Pitești organizează joi, 28 septembrie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, un concert extraordinar susținut de orchestra simfonică a instituției (dirijor, Tiberiu-Dragoș Oprea) și de solista Analia Selis.

În program: La Cumparsita, Sub balcon eu ți-am cântat o serenadă, La última curda, Ce faci astă seara tu?, Absurdo, Nunuto, Romance de barrio, Zaraza, Pe boltă când apare luna, Milonga de mis amores, Habar n-ai tu, El Choclo, Nu se poate, Inimă, nu fi de piatră, Milonga de la anunciación, Sărută-mă! Aranjamentele muzicale sunt semnate de Julián Caeiro.

Originară din Argentina, cu cetățenie română, Analia Selis este una dintre cele mai exotice şi mai apreciate voci din peisajul muzical românesc. Este absolventă a Universității de Muzică din San Miguel de Tucumán și a Longy School of Music din Boston.

La un an de la stabilirea sa în România (2004), a obținut locul al III-lea la Festivalul Internațional Cerbul de Aur (Brașov), unde a reprezentat Argentina. Devenind extrem de cunoscută în lumea muzicii latino-pop din România, participă la emisiuni, înregistrează materiale pentru radio și televiziune și cântă pe cele mai reprezentative scene ale țării.

În prezent, continuă să promoveze tangoul argentinian atât în România, cât și în alte țări din Europa, fiind invitată, până acum, în Lituania, Elveția și Cehia.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 50 de lei sau 40 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii au reducere.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *