Filarmonica Pitești organizează vineri, 8 martie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, recitalul cameral extraordinar „Tangodiseea”, dedicat Zilei Femeii. Va concerta îndrăgita interpretă argentiniană Analia Selis, alături de pianistul Ștefan Doniga.

În program: M. Constantinescu – „Dacă nu te cunoșteam”, Petre Andreescu – „Sub balcon eu ți-am cântat o serenadă”, Domingo Federico – „Tristezas de la Calle Corrientes”, Ionel Fernic – „Nunuțo” și „Pe boltă când apare luna”, Gherase Dendrino – „Ce faci astă seară tu?”, Sebastián Piana – „Paisaje”, N. Martini – „Mână birjar”, Henry Mălineanu – „Nu se poate”, Virgilio Expósito – „10 Absurdo”, lon Vasilescu – „Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara?” și „Habar n-ai tu”, Juan Carlos Cobián – „Nostalgias”, Benjamin Tagle Lara – „Zaraza” și Eugen Semo – „Sărută-mă!”.

Originară din Argentina, cu cetățenie română, Analia Selis este una dintre cele mai exotice şi mai apreciate voci din peisajul muzical românesc. Este absolventă a Universității de Muzică din San Miguel de Tucumán (diplomă de educatoare de muzică, 1998) și a Longy School of Music din Boston (diplomp în vocal performance, 2002).

La un an de la stabilirea sa în România (2004), câștigă locul al III-lea la Festivalul Internațional de la Brașov „Cerbul de Aur”, unde a reprezentat Argentina.

Devenind extrem de cunoscută în lumea muzicii latino-pop din România, participă la emisiuni, înregistrează materiale pentru radio și televiziune și cântă pe cele mai reprezentative scene ale țării.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și de 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
  • Artistă renumită, concert în Pitești

    Filarmonica Pitești organizează joi, 28 septembrie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncț…
  • Artistă celebră, concert în Pitești

    Orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești vă dă întâlnire joi, 5 mai, la primul concert s…
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *