Orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești vă dă întâlnire joi, 5 mai, la primul concert simfonic extraordinar al lunii. De la ora 19:00, în Sala Simfonia, alături de artiștii instituției și de dirijorul Constantin Grigore, va reveni îndrăgita solistă Analia Selis.

În program, melodii românești de mare popularitate: „Dacă nu te cunoșteam”, „Mână, birjar!”, „Sub balcon eu ți-am cântat o serenadă”, „Nunuțo”, „Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara?”, „Habar n-ai tu”, „Pe boltă când apare luna”, „Zaraza”, „Ce faci astă seară tu?”, „Nu se poate”, „Sărută-mă!”, și „Inimă, nu fi de piatră!”.

Biletele pot fi cumpărate de la casieria Filarmonicii Pitești, prețul unuia fiind de 50 de lei sau de 40 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Originară din Argentina, cu cetățenie română, Analia Selis este una dintre cele mai exotice şi mai apreciate voci din peisajul muzical românesc. Este absolventă a Universității de Muzică din San Miguel de Tucumán și a Longy School of Music din Boston.

La un an de la stabilirea sa în România (2004), a obținut locul al III-lea la Festivalul Internațional Cerbul de Aur (Brașov), unde a reprezentat Argentina. Devenind extrem de cunoscută în lumea muzicii latino-pop din România, participă la emisiuni, înregistrează materiale pentru radio și televiziune și cântă pe cele mai reprezentative scene ale țării.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.