Vechiul Stadion Municipal din municipiul Câmpulung va fi modernizat din temelii. Modernizarea va consta, printre altele, în extinderea tribunelor și în montarea unei nocturne și a unui acoperiș retractabil. Investiția este anunțată de Elena Lasconi, primărița Câmpulungului.

„Pe lângă transformarea estetică, vom crea cinci mii de locuri (câteva zeci pentru persoane cu dizabilități) față de 2.500 câte sunt acum, nocturnă, sală de sport, vestiare, grupuri sanitare și cabine de duș, bistro, magazin (fan shop), tribună oficială, parcare subterană și supraterană (peste 150 de locuri) și acoperiș retractabil și vom mări suprafața terenului astfel încât să poată fi omologat pentru Divizia B”, informează Elena Lasconi.

Proiectul se ridică la 25 de milioane de lei și ar urma să fie finanțat prin Compania Națională de Investiții (CNI). Documentația pentru modernizarea și extinderea Stadionului Municipal din Câmpulung este gata. „Vom preda documentația către CNI și sperăm ca până la sfârșitul anului proiectul să fie aprobat (este deja pe lista-sinteză) și până în 2026 să avem un stadion nou”, precizează primărița municipiului Câmpulung.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *