Luni, 15 ianuarie, șoferul unui autoturism BMW X5 a fost depistat de radar circulând cu 152 de kilometri pe oră pe drumul județean 702, pe raza orașului Topoloveni. A depășit astfel cu mai bine de 100 de kilometri pe oră limita legală de viteză pe respectivul sector de drum.

Un echipaj al Formațiunii Rutiere Topoloveni l-a oprit și l-a legitimat. În vârstă de 20 de ani, din comuna argeșeană Bogați, vitezomanul are carnet de conducere de puțin timp. Polițiștii au constatat că tânărul nu avea aplicate pe autoturism semnele distinctive pentru începători.

Mai mult, autoturismul pe care îl conducea era full, transportând o persoană în plus față de numărul de locuri cu care este prevăzut autovehiculul.

Polițiștii rutieri l-au amendat cu 2.805 lei și i-au reținut permisul auto în vederea suspendării pentru 120 de zile a dreptului de a conduce, fiindu-i eliberată dovadă fără drept de circulație. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *