Cu puțin timp în urmă, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare prin care anunță precipitații moderate și intensificări ale vântului. Potrivit sursei citate, vor fi mai întâi ploi, care, începând de vineri, se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare. Informarea va intra în vigoare astăzi, 17 ianuarie, la ora 15:00.

Vor fi precipitații moderate cantitativ în vestul și nord-vestul țării.

Va ploua, iar miercuri (17 ianuarie) în nordul Carpaților Orientali și pe crestele Munților Apuseni vor mai fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. În zona de munte se vor acumula cantități de apă de 20…30 l/mp și izolat de peste 40 l/mp, determinând topirea stratului de zăpadă.

Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile vestice și nord-vestice, cu rafale în general de 45…55 km/h, iar în zonele montane înalte de 60…80 km/h.

Vineri (19 ianuarie), aria precipitațiilor se va extinde, iar acestea se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *