Update, ora 13:50

ISU Argeș: „În urma acordării primului ajutor calificat, victima este transportată la spital. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, care prezintă fractură deschisă la piciorul stâng, fractură la mâna stângă și contuzie la nivelul capului”. 

Update, ora 13:45

Bărbatul, care are 35 de ani, a suferit mai multe traumatisme. Făcea lucrări la o casă în construcție.

Update, ora 13:35

„Un echipaj SMURD de prim-ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș intervine în comuna Corbi în cazul unei persoane care ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ trei metri. Din primele informații, victima este conștientă și cooperantă”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Știrea inițială, ora 13:30

Este intervenție de urgență la această oră în comuna argeșeană Corbi. Potrivit unui apel primit la 112, un bărbat a căzut de la înălțime, în timp ce lucra la acoperișul unei case din localitate.

Un echipaj cu ambulanță SMURD a ajuns la fața locului pentru acordarea primului ajutor calficat. Ulterior, bărbatul, care este rănit, va fi transportat la spital. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *