Astăzi, 17 decembrie 2020, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor de modernizare a unui sector de 2,596 de km din drumul județean 702A Ciupa – Rătești.

Sectorul de drum modernizat este de interes interjudețean, întrucât face legătura între Dâmbovița și Argeș. Porțiunea de drum asfaltată pornește de la limita cu județul Dâmbovița, străbate comuna Rătești și asigură accesul la autostrada A1 București – Pitești.

Pe lângă asfaltare, lucrările au mai constat în înlocuirea a două podețe transversale, executarea a 10 podețe pentru accesul la proprietăți, executarea de șanțuri betonate, șanțuri de pământ, marcaje și semnalizări rutiere.

Lucrările au durat aproximativ un an. Investiția se ridică la 4.207.023,50 de lei (din care 4.025.522,29 de lei – finanțare de la bugetul de stat prin PNDL și 181.501,21 de lei – bani din bugetul Consiliului Județean Argeș.

În urmă cu două zile, vă reamintim, a avut loc și recepția la terminarea lucrărilor de modernizare a unui tronson de 7,416 km din drumul județean 703B Șerbănești – Siliștea (amănunte).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *