Încă o petrecere privată a fost oprită de polițiști și jandarmi. Noaptea trecută, o petrecere de botez care era în desfășurare într-un restaurant din comuna Rătești s-a încheiat brusc, după intervenția forțelor de ordine, inclusiv a unui echipaj al Serviciului de Acțiuni Speciale.

Polițiștii și jandarmii au dat nu mai puțin de 72 de amenzi, în valoare totală de 43.500 de lei, pentru încălcarea regulilor valabile în perioada pandemiei de COVID-19. Printre cei amendați se numără patronul restaurantului și organizatorul petrecerii (tatăl copilului botezat). Patronul și organizatorul au primit fiecare o amendă de 5.000 de lei.

De asemenea, mai bine de 50 de petrecăreți au fost amendați pentru că au încălcat măsura distanțării fizice. În plus, un bărbat de 33 de ani a primit o amendă de 1.500 de lei pentru că, ne informează Jandarmeria, a fost recalcitrant și a refuzat să se legitimeze.

Pe perioada stării de alertă (prelungită cu 30 de zile începând din 14 decembrie 2020) petrecerile publice sau private în spații închise sau deschise sunt interzise, iar circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei este restricționată între orele 23:00-05:00.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *