Candidat băut la examenul pentru permisul auto. A picat testarea și a fost sancționat contravențional.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani care a venit astăzi să susțină în Câmpulung Muscel proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere a fost testat pentru consum de alcool. Polițistul care îl examina a simțit că argeșeanul miroase a băutură și i-a chemat pe colegii săi de la Poliția Rutieră să îl testeze. Rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul, care se afla la a doua încercare de a obține permisul, i-a spus polițistului că a băut aseară, dar scuzele sale nu l-au scăpat de sancțiune. A fost declarat „respins” la proba practică a examenului pentru permis. În plus, pentru că a apucat să conducă, a primit și o amendă de 1.305 lei.

Amintim că luna trecută un alt candidat (în vârstă de 31 de ani) la examenul pentru permisul de conducere a venit băut la proba practică, programată în Pitești (aici amănunte). (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *