Update, ora 15:05

Din păcate, victima a murit. „A fost vorba despre un perete care a căzut peste un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani, în timpul în care acesta încerca să dărâme o construcție.

Localnicii au reușit să îndepărteze din dărâmăturile care căzuseră peste victimă. Pompierii l-au extras pe bărbat și au început manevrele de resuscitare, care au fost continuate de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, potrivit ISU Argeș.

Știrea inițială, ora 14:10 

Un perete al unei case a căzut peste un bărbat care lucra la demolarea construcției. Incidentul a avut loc, cu puțin timp în urmă, în comuna argeșeană Hârsești.

„Pompierii de la Punctul de Lucru Stolnici alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș au fost solicitați să intervină în localitatea Hârsești, Martalogi, în cazul unei persoane care ar fi fost surprinsă de un zid din pământ căzut de la o casă bătrânească”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *