Două cazuri de agresiune sexuală asupra unor minore au fost instrumentate în ultima perioadă de către polițiștii argeșeni de investigații criminale.

Primul dosar a fost deja finalizat de către polițiștii de la Biroul Investigații Criminale Câmpulung, agresorul urmând să fie trimis în judecată.

Anchetat în arest preventiv, individul, de 26 de ani, din Câmpulung Muscel, a fost cercetat după ce, pe 8 iulie, în timp ce se afla într-un parc din Câmpulung, a încercat să sărute o minoră de 13 ani. Fetița s-a opus și a reușit să fugă.

Tot pentru agresiune sexuală este anchetat și un individ din comuna Priboieni, de 27 de ani. A fost reținut ieri pentru 24 de ore, iar astăzi va fi, cel mai probabil, arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii de investigații criminale din Topoloveni au deschis dosar penal pe numele bărbatului din Priboieni după ce în seara zilei de miercuri, 20 iulie, în jurul orei 22:00, a agresat sexual o minoră de 12 ani pe stradă, pe drumul dinspre Priboieni către orașul Topoloveni.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *