Update, ora 21:00

Motociclistul era din Curtea de Argeș. La volanul autoturismului se afla tot un tânăr, din comuna Nucșoara. Polițiștii rutieri din Curtea de Argeș fac primele cercetări la fața locului, pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Poliția Argeș ne comunică: “Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș a rezultat că un tânăr de 19 ani din Nucșoara care conducea un autoturism pe raza localității Corbi, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr din Curtea de Argeș.

În urma impactului, din păcate, motociclistul a intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor cadrelor medicale și a manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul.

Va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul”.

Update, ora 20:30

Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. A fost declarat decesul tânărului motociclist.

“Altor trei persoane, din autoturism, li se acordă primul-ajutor calificat la fața locului”, ne precizează ISU Argeș.

Știrea inițială, ora 19:50

Un accident de circulație a avut loc în această seară, cu puțin timp în urmă, pe drumul județean 731, pe raza comunei argeșene Corbi. În urma impactului cu un autoturism, un motociclist a fost grav rănit și a intrat în stop cardio-respirator. La această oră, i se fac manevre de resuscitare.

Potrivit primelor informații, care ne sunt furnizate de ISU Argeș, motociclistul are doar 19 ani.

Intervin două echipaje SMURD (de prim-ajutor calificat și, respectiv, de terapie intensivă mobilă) și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Vom reveni cu amănunte.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *