Update, 13 decembrie 2023, ora 13:20 

Din păcate, pompierul Florin Burnei a murit. Anunțul decesului a fost făcut, cu puțin timp în urmă, de ISU Argeș: „Cu regret anunţăm decesul colegului nostru de la Secția de Pompieri Costești plutonier adjutant șef Burnei Florin, care, din păcate, s-a stins din viață la vârsta de 49 de ani.

A fost un om apreciat de către toţi cei care l-au cunoscut, un salvator de vieți, un camarad de nădejde, cu un comportament exemplar, şi un familist de excepţie.

În luna august ne-am mobilizat alături de voi pentru a-l ajuta să treacă cu bine peste intervenția chirurgicală de cistectomie radicală cu neovezică, intervenție care necesita o cantitate mare de sânge.

A trecut de operație, însă lupta cu boala a fost mult mai dură și am ajuns în acest punct în care, alături de familie, suntem obligați să păstrăm doar amintirile de până acum cu acest om minunat.

În aceste momente grele, suntem alături de familia lui Florin și, cu siguranță, Împărăția Cerurilor a primit încă un suflet bun și drept.

Trupul neînsufleţit este depus la Capela Cimitirului Sf. Gheorghe din municipiul Pitești, iar slujba de înmormântare va avea loc vineri, 15 decembrie a.c.. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”.

Știrea inițială, 2 august 2023, ora 19:30

Un salvator din Argeș, Florin Burnei, de la Secția de Pompieri Costești, are nevoie de sânge.

ISU Argeș: „Colegul nostru Burnei Florin de la Secția de Pompieri Costești trece printr-un moment greu, după ce niște investigații medicale au arătat că are nevoie de efectuarea unei intervenții chirurgicale de cistectomie radicală cu neovezică, iar aceasta va necesita o cantitate mare de sânge.

Drept urmare, rugăm toți oamenii de bine care pot și doresc să doneze sânge, în special grupa A pozitiv, să participe la această „misiune” de salvare a colegului nostru, pentru că este un pompier foarte dedicat, care la rându-i a intervenit de mai multe ori pentru salvarea altor persoane.

Cei care doresc să ajute pot merge la Centrele de Transfuzie și să specifice persoana pentru care se face donarea, respectiv Burnei Florin.

Intervenția va avea loc pe data de 14 august anul curent, la Spitalul Fundeni din București”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *