Update, ora 11:00

ISU Argeș: „Flăcările s-au manifestat în trei camere din interiorul casei și parțial la nivelul acoperișului. Propagarea la întreaga construcție și la cele învecinate a fost împiedicată, iar pe timpul intervenției a fost evacuată și o butelie cu gaz din bucătăria casei.

Din nefericire, în interiorul casei a fost găsită o femeie carbonizată, cu vârsta de aproximativ 90 de ani. Femeia locuia singură și când incendiul a fost văzut de localnici, aceștia au anunțat forțele de intervenție.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire”.

Update, ora 08:55

Biroul de presă al Poliției Argeș ne comunică: „Polițiștii din Câmpulung au fost sesizați, prin apel S.N.U.A.U. 112, despre faptul că un incendiu a izbucnit la o locuință din Dârmănești și este posibil ca o persoană să fie surprinsă în interior.

Polițiștii din Stâlpeni s-au deplasat la fața locului și, în urma acțiunii de stingere a echipajelor de pompieri, au constatat că cele sesizate se confirmă: proprietara, o femeie de 93 de ani, a fost găsită decedată.

În cauză va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă (n.r. – potrivit procedurii standard în astfel de cazuri), iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Știrea inițială, ora 08:40

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la o casă bătrânească din comuna argeșeană Dârmănești. Din păcate, proprietara, o femeie în vârstă de circa 90 de ani, a fost găsită decedată în casă.

Intervin pompierii de la Detașamentul Mioveni cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat. Vom reveni cu detalii. (Foto: Arhivă – descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *