Update, ora 23:20

Surse din rândul anchetatorilor declară pentru Pitești 24 că cei trei au murit intoxicați cu monoxid de carbon de la o sobă cu lemne.

Știrea inițială, ora 22:40

Doi bărbați și o femeie au fost găsiți decedați în această seară într-o casă din comuna argeșeană Bârla. Cauza oficială a deceselor urmează să fie stabilită.

Poliția a fost alertată de familiile celor trei, care au anunțat autoritățile că aceștia nu le răspund apelurilor lor repetate. Polițiștii și pompierii s-au dus la adresa indicată și au pătruns în locuință. Din păcate, cei trei erau decedați: o femeie în vârstă de 60 de ani și doi bărbați, de 67 și, respectiv, 70 de ani. Nu aveau urme de violență.

Potrivit primelor informații, femeia și unul dintre cei doi bărbați se aflau într-o relație de concubinaj. Celălalt bărbat decedat era fratele unuia dintre aceștia.

Poliția Argeș informează: „În seara zilei de 30 aprilie anul curent, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că într-o locuință din localitatea Bârla este posibil ca trei persoane să fie inconștiente, întrucât nu răspund apelurilor aparținătorilor.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului împreună cu pompierii argeșeni s-au deplasat la fața locului și au pătruns în locuință, unde au găsit trei persoane (o femeie de 60 de ani și doi bărbați, de 67 și, respectiv 70 de ani), decedate, fără urme de violență, din primele verificări.

Trupurile celor trei persoane vor fi transportate la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *