Update, ora 13:40

Săptămâna trecută, studentul a avut o tentativă de suicid, încercând să-și taie venele. La timpul respectiv, a fost salvat și internat la Psihiatrie, fiind externat în cursul zilei de vineri, 28 aprilie.

Știrea inițială, ora 13:10

Un student în anul II al Universității din Pitești (UPIT) s-a spânzurat în căminul de pe strada Gheorghe Doja. Avea 23 de ani și era din comuna argeșeană Leordeni. Tânărul suferea de depresie.

Poliția Argeș informează: „În dimineața zilei de 1 mai anul curent, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piteşti au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că într-un cămin studențesc din Pitești a fost găsit un tânăr spânzurat.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări s-a stabilit că tânărul, de 23 de ani, din Leordeni, care urma tratament antidepresiv, s-ar fi spânzurat în casa scării căminului.

Trupul tânărului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor fi continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *