Update, ora 21:00

Profesorul, care are o vechime de 20 de ani în învățământ, predă religie și este și dirigintele elevei, elevă de clasa a IX-a.

Inspectorul școlar general al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu, declară pentru Pitești 24: “O elevă de la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” i-a reclamat directoarei că a fost abuzată de profesorul-diriginte. Doamna director a anunțat părinții elevei, i-a invitat la școală și i-a sfătuit să anunțe și Poliția.

Ca măsuri, am retras dirigenția de la acea clasă pentru profesorul incriminat, am dispus cercetarea disciplinară a profesorului și am recomandat consilierea psihologică a elevei”.

Update, ora 20:40

Comunicat de ultimă oră de la Poliție: “În urma informațiilor apărute în spațiul public cu privire la un incident petrecut într-o unitate de învățământ din municipiul Pitești, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În cursul serii de 13 octombrie a.c., ca urmare a informațiilor apărute în mediul online, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”.

Știrea inițială, ora 20:00

Polițiștii s-au autosesizat și au declanșat o anchetă după ce în spațiul public a apărut informația potrivit căreia un profesor de la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” din Pitești ar fi încercat să abuzeze sexual o elevă.

Potrivit informației inițiale, incidentul ar fi avut loc astăzi, într-un vestiar al sălii de sport a Colegiului. Cadrul didactic ar fi încuiat ușa vestiarului și ar fi încercat să o pipăie pe minoră.

Poliția nu a primit nicio plângere, dar s-a autosesizat, urmând să stabilească, posibil chiar în această seară, dacă informația se confirmă.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *