Cinci suporteri dinamoviști sunt anchetați de Poliție după ce l-ar fi tâlhărit în plină stradă, în București, pe un suporter al lui FC Argeș, scrie G4Media. Suporterul echipei piteștene ar fi fost lovit și deposedat de tricoul pe care îl purta, un tricou cu însemnele „BVB” (Brigada Vulturii București), facțiune a galeriei lui FC Argeș, potrivit sursei citate.

Incidentul ar fi avut loc seara târziu, la sfârșitul lunii august a acestui an, pe o stradă din Sectorul 3. În urma cercetărilor, polițiștii i-au identificat pe autori și i-au dus ieri la audieri. Trei dintre ei au fost reținuți, iar față de alți doi a fost dispusă măsura controlului judiciar. Toți sunt incriminați pentru tâlhărie calificată.

„La data de 13 octombrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare 5 mandate de aducere în București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 28 august 2022, în jurul orei 23:30, Secția 12 Poliție a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 37 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 3, ar fi fost lovit de mai multe persoane și deposedat de tricoul pe care îl purta, care avea însemnele unei galerii a unei echipe de fotbal.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente, iar în urma cercetărilor efectuate au fost identificați 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani.

Aceștia au fost conduși la audieri, iar în cursul zilei de ieri 3 dintre ei au fost reținuți și față de 2 bărbați procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, transmite Poliția Municipiului București. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *