Ștefan Bostan, consilier local în comuna argeșeană Corbeni (ales în anul 2020 pe lista Alianței USR Plus), a fost găsit în conflict de interese administrativ de către Agenția Națională de Integritate (ANI).

„În perioada exercitării mandatului de consilier local (2020-prezent), deși avea un interes personal în problema supusă dezbaterilor Consiliului Local, a participat în data de 26 aprilie 2022 la deliberarea și adoptarea Hotărârii privind aprobarea închirierii unor terenuri disponibile aflate în proprietatea comunei de către o asociație în cadrul căreia persoana evaluată deține calitatea de membru”, informează Agenția Națională de Integritate.

„Persoana (…) față de care s-a constatat existența conflictului de interese (…) este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică (…) pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului”, conform legii.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *