Simona Romete Bărăbancia rămâne medic-șef al Secției Chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și arsuri a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Pitești.

Fără a avea contracandidat, Bărăbancia a fost declarată admisă în urma examenului organizat de spital luna trecută pentru funcția respectivă.

Rezultatul examenului urmează să fie validat de Consiliul Județean Argeș, instituția căreia i se subordonează administrativ SJU. Validarea va fi făcută în următoarea ședință a Consiliului Județean – o ședință extraordinară – programată pentru marți, 12 decembrie 2023.

După validarea rezultatului de către CJ, managerul Spitalului Județean va emite o decizie de reconfirmare (numire) a doctoriței Simona Romete Bărăbancia în funcția de medic-șef al Secției Chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și arsuri.

„Secția Chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și arsuri este unică în județ pentru această specialitate, deservind inclusiv județe limitrofe. Are o capacitate de 25 de paturi, dintre care 10 pentru arși. Activitatea medico-chirurgicală este susținută de 3 medici primari și 2 medici specialiști chirurgie plastică”, potrivit SJU Pitești.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *